AFSCHEID

Placeholder Picture

Elk afscheid is anders en elk afscheid vraagt om aandacht. 
Ik ben gespecialiseerd in het bieden van zowel vocale als emotionele ondersteuning tijdens uitvaarten en in het rouwproces daarna. Met mijn zangtalent breng ik troost en hoop aan nabestaanden, terwijl ik met mijn tekentaal begeleiding bied bij het verwerken van emoties en het vinden van betekenis in het verlies. Door deze combinatie kan ik een holistische benadering bieden die een diepgaande heling bevordert en de weg vrijmaakt voor verlichting en innerlijke rust

Ik werk tijdens de emotionele ondersteuning vanuit een collagetechniek. We maken ieder voor zich een handzame kaart waarop ieder specifieke plaatjes plakt, die voor hem of haar direct verband houden met de overledene. Zo komt men via die beelden met elkaar in gesprek.

Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden

Door de kaarten met elkaar te bekijken en te bevragen, komen de emoties en de juiste woorden naar boven. Ik stel de vragen, luister en schrijf mee.
Alle gegevens bij elkaar stellen mij in staat een aansluitend passend In Memoriam voor de overledene te schrijven.

Op deze manier krijgt elk afscheid een eigen karakter, vorm en kleur en wordt het een persoonlijke herinnering voor alle betrokkenen. 
Ave Maria

Je kunt via dit formulier vragen stellen, of bel: 0651263584

Placeholder Picture