Cd - DVD

cd-Vleugels

Voor de cd Vleugels heb ik samen met Meerten Huisman zestien prachtige Nederlandse teksten van Mariet Lems op muziek gezet.
Begeleid door Meerten (gitaar) en John Jacobs (basgitaar) heb ik deze liedjes met een grote intensiteit, maar zeer evenwichtig in kunnen zingen.
Bij de cd worden de liedteksten geleverd.
De cd kost €15 inclusief verzendkosten en is te bestellen met dit formulier. 
Hieronder zijn vier liedjes te beluisteren.
Andere staan tussen de live-video's. 

Aan Jou

Hartenvrouw

Laat Me Vrij

Mijn Oude School

minicd-Deanne Durbin

In 1988 nam ik vier liedjes van Deanne Durbin op: - My Own, - Always, - It's raining Sunbeams - The Turntable Song - met een orkest onder leiding van Paul Natte. Oorspronkelijk uitgebracht als maxi-single, nu verkrijgbaar als mini-cd voor €7 inclusief verzendkosten en te bestellen met dit formulier.

Op YouTube staat van Josée een live-opname van The Turntable Song, opgenomen in Theater Onder de Molen, met dezelfde geluidsband eronder.

The Turntable Song in Theater Onder de Molen te Vorden

DVD
van Huiskamer tot Huiskamer

Josée treedt op in verzorgingshuizen met een programma 'Uit De Oude Doos'. Ze begeleidt zichzelf op de gitaar en met begeleidingsbanden. Veel liedjes kunnen meegezongen worden.

Tijdens de Corona maatregelen kwam een bezoek er niet meer van. Daarom zette ze een aantal liedjes op DVD. Van die 55 minuten durende DVD tonen we hier de demonstratie-versie van 12 minuten. Voor €15 inclusief verzendkosten is de complete DVD van 55 minuten te bestellen met dit formulier. 

Demo-dvd van Huiskamer tot Huiskamer