concert

huiskamer

In uw huiskamer of tuin of op een andere gewenste locatie kan ik een toepasselijke muzikale invulling verzorgen. Dat kan ik als soliste doen, maar met collega's is er meer mogelijk. Elke feestelijke gelegenheid kan met uw muzikale wensen worden omlijst.

Tuinconcert, fotoimpressie met 'La vie en rose' (Edith Piaf). 2007, Hengelo (Gld). 

programma

Het programma stellen we met elkaar samen. Dit kan worden opgebouwd uit mijn brede repertoire. Ook heb ik diverse kant-en-klare programma's: 'Zeespiegel' (zie video), 'Soiree met Josée'.

'Zeespiegel' (compleet, muziek en tekst: Menno Kalmann / Josée / Mariet Lems) met Wolfram Reisiger (piano), Niek Hietbrink (trompet) en Josée.2014 in de huiskamer van Amare te Vorden. 


vereniging

Voor 'Vrouwen van Nu' breng ik kant-en-klare programma's: 'Zeespiegel', 'Soiree met Josée'. Voor de kersttijd: 'Uitgerekend met Kerst', een eigentijds kerstverhaal met toepasselijke liedjes (zie video). Of een programma met kerstliedjes afgewisseld met voordracht en poëzie. U kunt ook zelf een thema voor een programma aandragen en/of in mijn repertoire kijken. 

Enkele liedjes en foto's uit het programma 'Uitgerekend met Kerst' (Josée met geluidsband en Wolfram Reisiger op de piano). 


opening

Zingen voor en tijdens een opening van een expositie geeft extra klank en kleur. De video-impressie laat dit mooi zien. Voor het presenteren van modeshows of andere evenementen kunt u mij ook inhuren. Muzikale intermezzi behoren dan ook tot de mogelijkheid. Kijk bij mijn repertoire

Opening expositie teken- en schilderclub 'Het Koerhuis' door voorzitter Lex van Pelt met zang van Josée en dans van Helena & Sahaja. 2018, Gorssel. 


ensemble

Concerten samen met andere live-muzikanten in kleine zaal of huiskamer met klassieke muziek en zang, easy-listening en jazz, poëzie en beeldende kunst. Klank en kleur vloeien naadloos in elkaar over (zie video). Voor meer voorbeelden (ensemble 'Sans Retouche') kijk HIER

'Les Feuilles Mortes / Autumn Leaves' door Josée met 'Sans Retouche': Wolfram Reisiger (piano), Ebe van der Meer (contrabas) - tekst: Jacques Prévert / Johnny Mercer - muziek: Joseph Kosma.