concert

huiskamer

Een concert in uw huiskamer of tuin tijdens een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid is iets heel speciaals. Ik/we zijn onderdeel van de genodigden. Een toepasselijke muzikale invulling kan ik als soliste verzorgen, maar met collega's is er meer mogelijk. Elke feestelijke gelegenheid kan met uw muzikale wensen worden omlijst. Elk concert krijgt de aandacht om er iets eigens van te maken. Alles wordt ingepast zoals u dat wenst.

Tuinconcert, fotoimpressie met 'La vie en rose' (Edith Piaf). 2007, Hengelo (Gld). 

programma

Het programma voor een huiskamerconcert stellen we altijd met elkaar samen. Dit kan door te kiezen uit mijn brede repertoire. Maar eigen inbreng van de huiskamerbewoners mag ook. De nieuwe nummers worden dan ingestudeerd en uitgevoerd.

'Zeespiegel' (compleet, muziek en tekst: Menno Kalmann / Josée / Mariet Lems) met Wolfram Reisiger (piano), Niek Hietbrink (trompet) en Josée. 2014 in de huiskamer van Amare te Vorden. 


vereniging

Er zijn veel verenigingen in Nederland, maar met name voor 'Vrouwen van Nu' treed ik veel op en heb ik inmiddels diversde kant-en-klare programma's:
'Zeespiegel', 'Soiree met Josée'.
(zie video) 'Uitgerekend met Kerst', een eigentijds kerstverhaal met toepasselijke liedjes
(zie video).
Een programma met kerstliedjes afgewisseld met voordracht en poëzie behoort eveneens tot de mogelijheden.
U kunt natuurlijk zelf een thema voor een programma aandragen en/of een keuze maken uit mijn repertoire

Enkele liedjes en foto's uit het programma 'Uitgerekend met Kerst' (Josée met geluidsband en Wolfram Reisiger op de piano). 


verzorgingshuis

Josée treedt op in verzorgingshuizen met een programma 'Uit De Oude Doos'. Ze begeleidt zichzelf op de gitaar en met begeleidingsbanden. Veel liedjes kunnen meegezongen worden. 
Tijdens de Corona maatregelen kwam een bezoek er niet meer van. Daarom zette ze een aantal liedjes op dvd. Van die 55 minuten durende dvd tonen we hier de demonstratie-versie van 12 minuten. De complete dvd is te bestellen met dit formulier. 

Demoversie van de DVD met liedjes 'Uit De Oude Doos'. 


opening

Zingen voor en tijdens een opening van een expositie geeft extra klank en kleur.
De video-impressie laat dit mooi zien.

Presenteren
Voor het presenteren van modeshows of andere evenementen ben ik ook inzetbaar.
Muzikale intermezzi behoren dan eveneens tot de mogelijkheid. Kijk bij mijn repertoire

Opening expositie teken- en schilderclub 'Het Koerhuis' door voorzitter Lex van Pelt met zang van Josée en dans van Helena & Sahaja. 2018, Gorssel. 


ensemble

Concerten samen met andere live-muzikanten in kleine zaal of huiskamer met klassieke muziek en zang, easy-listening en jazz, poëzie en beeldende kunst. Klank en kleur vloeien naadloos in elkaar over (zie video). Voor meer voorbeelden (ensemble 'Sans Retouche') kijk HIER

'Les Feuilles Mortes / Autumn Leaves' door Josée met 'Sans Retouche': Wolfram Reisiger (piano), Ebe van der Meer (contrabas) - tekst: Jacques Prévert / Johnny Mercer - muziek: Joseph Kosma.