huwelijk

emoties

Door de jaren heen heb ik veel huwelijken muzikaal mogen omlijsten. Van het Ave Maria van Bach, of Schubert of Cacinni, maar ook een nieuw geschreven Nederlandstalig lied tot Engelse, Duitse of Franse songs. Alles altijd in overleg met het bruidspaar. Elk huwelijk krijgt hierdoor zijn eigen sfeer en wekt daardoor zijn eigen emotie op. Hier één reactie van de vele die ik mocht ontvangen:

"We hebben vrijdag een prachtige dag gehad en hebben enorm genoten. Ook vonden we jullie optreden geweldig. We hebben echt genoten van beiden, zowel zang als pianobegeleiding. Heel erg bedankt voor je mooie optreden, je kan zo mooi vanuit je hart zingen dat heeft ons geraakt en daar waren we heel blij mee. Verder hebben we de hele dag enorm genoten van alles en van elkaar. Liefs, Melchior en Monique"

Lees meer op pagina reacties.

Kerk te Gruey (Fr) 2008, fotoimpressie van 'Zolang het water' (Ernst Jansz)

wensen

Ik heb inmiddels een breed repertoire opgebouwd, maar kan altijd nieuwe nummers instuderen. Als er wensen zijn over een persoonlijke tekst op een bepaalde melodie, dan kan Mariet Lems daarvoor zorgen. Als dichter en tekstschrijver heeft zij al menig bruidspaar met haar teksten ontroerd.

Gemeentehuis te Waalwijk 2014, 'Zij' (John Ewbank / Han Kooreneef)

afspraken

Muzikale Mogelijkheden
Vanuit mijn klassieke zangopleiding en mijn interesse voor het populaire genre is er veel mogelijk. Ik speel gitaar en zing a capella, of breng mijn eigen begeleider mee. De vaste organist van de locatie of een begeleider uit familie- of kennissenkring zijn eveneens goede opties. Ik wil voldoen aan de wensen van het bruidspaar. Het is de mooiste dag van hun leven en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. 
 
Op verzoek kan de gebeurtenis op cd worden vastgelegd. Natuurlijk wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn. Een overzicht ervan vindt u HIER. En mijn verdere gegevens staan bij CONTACT
 
Ik vind het uiterst belangrijk dat het bruidspaar een muzikale omlijsting krijgt die geheel aan hun wensen voldoet en daar doe ik dan ook mijn uiterste best voor.