Wie is Josée?

Ik ben een enthousiaste duizendpoot
Ik ben getrouwd met JW Drijver
Ik ben sinds 2004 woonachtig in Vorden
in een verbouwde boerderij uit 1877
Ik ben moeder van drie kinderen
Ik ben oma van vier kleinkinderen
Samen hebben we zes kinderen
en negen kleinkinderen
Ik ben zangeres
Ik ben tekentaaldocent
Ik ben tekentherapeut
Ik ben voorzitter van de vereniging Tekentaal
Ik ben voorzitter van de stichting T.O.M.

Placeholder Picture

Zangeres

Mijn hele leven heb ik gezongen. Met 4 jaar mocht ik zingen voor de kleuterjuf die ging trouwen. Al vroeg merkte ik dat er naar mij geluisterd werd wanneer ik zong. Zingen werd mijn communicatiemiddel. Een klassieke zangopleiding bij Eugenie Ditewig heeft mij veel vreugde gegeven. Door de goede techniek kan ik veel genres aan. Samen met goede vriendin Mariet Lems maakten ik de cd 'Vleugels'. Klik op de foto voor meer informatie. Nog steeds zing ik met veel plezier en heel mijn hart. Naast het zingen heb ik inmiddels ook andere talenten een kans gegeven. 

Placeholder Picture

Tekentherapeut

Na mijn 50e start ik met de opleiding 'Genezend Tekenen' in Zutphen. Met het diploma tekentaaldocent open ik mijn atelier, waarin ik workshops en bijeenkomsten 'Creatieve Bewustwording' geef. Na het behalen van mijn diploma tekentherapie start ik mijn eigen tekentherapiepraktijk. Klik op de tekentaalfiguur voor meer informatie over mijn werk op dit terrein.

Placeholder Picture

Theater Onder de Mensen

In het kader van de stichting T.O.M. (Theater Onder de Mensen) ben ik in de jaren 2011 - 2014 programmeur van Theater Onder de Molen in Vorden/Linde.

De webstek van die jaren mét video's van alle artiesten hebben we 'in de lucht' gehouden.
Klik op de foto.

Placeholder Picture