TEKENTAAL

Placeholder Picture

Workshops en cursussen
In juni 2023 verhuis ik met mijn atelier onder de naam  Het KleurenRijk naar Bergen op Zoom. Dit betekent dat ik tot eind mei nog lessen en workshops geef vanuit mijn huis in Doetinchem. 

Zondag 21 mei geef ik de workshop 'Ontdek de kracht van Tekentaal'. Deze workshop is inclusief het boek :
'Ontdek de kracht van tekentaal' t.w.v. €34,95.
Aanvang 10.00 uur
Afronding 17.00 uur
Adres: Iseldoks 141 te Doetinchem
Aantal deelnemers: vijf 
Voor de workshops inclusief boek heb ik een speciale prijs van € 99,00
Alle materialen zijn aanwezig. Voor de lunch is er een stevige soep. Zelf brood meebrengen. Deze workshops worden de komende tijd ook elders in het land georganiseerd. Aanmelden 

Ben jij op zoek naar een nieuwe en creatieve manier om jezelf uit te drukken? Zoek je naar een manier om je emoties, ideeën en gedachten op papier te zetten op een volledig unieke manier, dan is tekenen met tekentaal misschien wel iets voor jou!

Als tekentaaldocent nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn cursus. Tijdens deze cursus zul je ontdekken wat tekentaal precies is, hoe je jezelf erdoor kunt uitdrukken en hoe dit jouw leven kan veranderen. Tekentaal gaat om het verkennen van symbolen en afbeeldingen die een diepere betekenis hebben dan alleen wat er op het eerste gezicht zichtbaar is.

Door te leren tekenen met tekentaal, leer je niet alleen om op een compleet nieuwe manier te communiceren, maar ga je ook jezelf beter begrijpen. Je zult in staat zijn om duidelijk uit te drukken welke emoties, gedachten en gevoelens je hebt. Gebruik tekentaal bijvoorbeeld om jezelf te uiten als je het gevoel hebt dat woorden tekort schieten.

Tekenen helpt om je concentratie een boost te geven, je stressniveaus te verlagen en je creativiteit te vergroten. Het is een geweldige manier om jezelf te uiten en je innerlijke wereld te verkennen.

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor een van mijn tekentaalcursussen en ontdek wat deze unieke manier van tekenen voor jou kan betekenen. Ik kan niet wachten om jou te begeleiden op deze reis naar zelfontdekking en creativiteit!

Bergen op Zoom
Als tekentaaldocent werk ik vanaf 1 september 2023 in en vanuit Bergen op Zoom in mijn eigen atelier Het KleurenRijk. Op dinsdag en donderdag geef ik vier dagdelen creatieve bewustwordingsbijeenkomsten. Daarnaast losse workshops.

Elders in het land organiseer ik één keer per maand een workshop rondom mijn boeken. Je kunt me ook vragen aan jouw keukentafel, één op één of in een groepje. 

Kijk op mijn website www.ontdektekentaal.nl
om te ontdekken wat creatieve bewustwording met jou kan doen.
Je bent van harte welkom.
Aanmelden kan via dit formulier

prijzen

Placeholder Picture