uitvaart

Ave Maria of . . .

Jarenlange ervaring heeft mij inmiddels geleerd dat zingen bij een uitvaart veel losmaakt maar ook veel acceptatie oplevert. Wát er wordt gezongen, kan in het klassieke en het populaire genre zijn. Het wordt altijd in overleg met de nabestaanden vastgesteld. Soms is dat al door mij besproken met de overledene. Mijn repertoire vindt u HIER

fotoimpressie van 'Ave Maria' van Bach/Gounod, gezongen door Josée van der Staak met Menno Kalmann op de piano. 2018, Sint Nicolaasbasiliek te IJsselstein.

wensen

Soms zijn er wensen voor een persoonlijke tekst op een bepaalde melodie. Mariet Lems - dichter en tekstschrijver - kan daarvoor zorgen. Zij heeft al menige achterblijver met haar teksten ontroerd.

fotoimpressie van 'Lieve Nic', tekst van Mariet Lems  op de melodie 'Laat me vrij' van Josée van der Staak, op een uitvaart gezongen door Josée. 2007, Heilige Theresiakerk te Maarn.

afspraken

Inmiddels heb ik een flink repertoire opgebouwd. Toch is er altijd weer vraag naar nieuwe nummers. Dit is geen probleem; ik studeer nieuwe nummers in, als er voldoende ruimte is tussen de aanvraag en uitvoeringsdatum. Ik zing a capella of begeleid mezelf op gitaar. Soms ook met een begeleidings-cd, maar het liefst met begeleiding van mijn pianist/organist of de organist van de locatie. Een begeleider uit de familie- of kennissenkring is ook een mooie optie. Dan wel graag een repetitie vooraf.
 
Op verzoek kan de gebeurtenis op cd worden vastgelegd. Wat zijn de kosten van een muzikale omlijsting? U vindt ze HIER. En mijn verdere gegevens staan bij CONTACT.
 
Ik vind het uiterst belangrijk dat de betrokkenen een muzikale omlijsting krijgen die geheel aan hun wensen voldoet en doe daar dan ook mijn uiterste best voor. Een uitvaart heeft bij mijn beschikbaarheid altijd de eerste prioriteit.