huiskamer Amare - inloopmiddag

Op elke tweede zondag van de maand staat de huiskamer van boerderij Amare open voor een muzikale/culturele/literaire inloopmiddag. Het programma wordt gevuld met bijdragen van de bezoekers op het gebied van muziek, voordracht en poëzie en wordt ook door Josée gebruikt als openbare repetitie. Daarnaast is er gelegenheid tot gedachtenuitwisseling bij een kopje thee of koffie. De toegang is vrij. 
  
Inloop vanaf 14:00h, begin programma 14:30h, afsluiting 16:30h. Kijk in de agenda voor komende data en hieronder voor het verleden. Opgave is niet verplicht maar wel mogelijk bij joseevanderstaak@gmail.com. Graag overleg wanneer je voor het programma een inbreng hebt. Je bent ook zónder inbreng van harte welkom! Adres: Komvonderlaan 6, 7251AC Vorden, zie bij 'CONTACT' voor plattegrond. 
 

agenda
Placeholder Picture

Komende inloopmiddag: 
We stoppen met de inloopmiddagen in afwachting van de verkoop van ons huis. Of we er mee doorgaan in een nieuw huis . . . dat zal er van afhangen. In portefeuille blijft de korte film van Mathieu Amalric over Barbara Hannigan - zangeres én dirigent - over het instuderen met het Ludwig orkest van de 'Girl Crazy' suite van George Gershwin.

Inloopmiddagen tot nu toe:
11 feb - 'Het laatste blad', verhaal van O' Henry, op cd voorgedragen door Tob de Bordes en ingeleid door Helena van den Hogen. Daarna volgden nog 'Vrouwen zijn ijdel' en 'Balduin Brummsel'. JW droeg enkele gedichten voor van Marjolein Kool en Drs. P.; Josée bracht drie muzikale intermezzo's. 

14 jan 2018 - 'Home is where the Heart is', voordracht over Ierland door Mariet Lems met eigen foto's en gedichten, met muzikale intermezzo's door Josée. 
30 dec - 'De Dochter van de Trollevrouw', geïllustreerde voordracht van een oud Noors verhaal door Geert Hetterscheid, aangevuld met enkele liedjes door Josée. 
19 nov - mooie luisterliedjes door Josée. 

meer informatie over mij als zangeres - je komt op de pc-versie van mijn stek

^TOP^

Josée van der Staak - Komvonderlaan 6 - 7251AC te Vorden

CONTACT